Kracht uit de natuur

SYNOPSIS

De laatste paar jaren ben ik veel bezig met bewuster leven. Voor mij houdt dit in: stil staan bij dingen, vragen stellen, informatie opzoeken en hieruit een conclusie trekken die ik dan toepas in mijn leefpatroon. Een van deze keuzes was bijvoorbeeld 3 jaar geleden om geen vlees meer te eten. Ik vind het belangrijk om duurzamer te gaan leven.

CONTEXT / SCOPE DEFINITIE

Mijn moeder houdt zich bezig met het maken van zalfjes voor de huid uit planten en kruiden uit haar eigen tuin van onder andere de calendula plant en smeerwortel. Deze verkoopt ze aan vrienden en familie. Ik vind dit een hele goede vorm van duurzaamheid en daarom heb ik ervoor gekozen om me tijdens deze seminar meer te gaan verdiepen in planten en andere natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de huid. Ook ben ik benieuwd naar het proces van hoe je van een plant naar een smeerbare zalf komt.

Hoofdvraag:

Deelvragen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *