SEMINAR /// 21–22–23 januari /// 2019 /// Design, Research & Exhibition ///

Uitnodiging /// Uitnodiging /// Uitnodiging 

  • Wat: expositie Studio Seminar
  • Wie: studenten, professionals, contacten netwerk en docenten
  • Waar: Heidelberglaan 15, Instituut voor Media, tweede etage, CMD lokalen
  • Wanneer: dinsdag 23 januari 2018
  • Van: 14u30 tot 17u30 aansluitend borrel (finissage)

Studenten van de opleiding Communicatie en Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool Utrecht werken in Studio Seminar aan een eigen opdracht. Een zelf geformuleerde onderzoeksvraag en self-propelled creatief onderzoek staan hierbij centraal.

Twee keer per jaar wordt Studio Seminar afgesloten met: een driedaags seminar. Op de tweede dag van het seminar is de expositie in de middag geopend voor publiek en in de vorm van een netwerkevent. De afgelopen maanden hebben ongeveer 90 studenten de cursus Seminar gevolgd. Met seminar willen we dat de CMD studenten en de opleiding een bijdrage leveren aan het werkveld door middel van kennisdeling en practice-based research.

Het lijkt ons leuk je dan te zien en spreken!
Verwacht spannende presentaties, betrokken en bevlogen studenten!

Namens team Studio Seminar,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *