SEMINAR /// 11-12-13 juni /// 2018 /// Design, Research & Exhibition ///

Save the date! Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor het volgende:

• Wat: expositie Studio Seminar periode D
  • Wie: studenten, docenten, contacten netwerk, professionals
  • Waar: Bolognalaan 101, tweede etage, drie lokalen in de CMD-gang
  • Wanneer: dinsdag 12 juni 2018
  • Van: 14u30 tot 17u00 aansluitend borrel (finissage)

Studenten van de opleiding Communicatie en Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool Utrecht werken in Studio Seminar aan een eigen opdracht. Een zelf geformuleerde onderzoeksvraag en self-propelled creatief onderzoek staan hierbij centraal.

Twee keer per jaar wordt Studio Seminar afgesloten met: een driedaags seminar. Op de tweede dag van het seminar is de expositie in de middag geopend voor publiek en in de vorm van een netwerkevent. Dit collegejaar hebben nu al 100+ studenten de cursus Seminar gevolgd. Met seminar willen de CMD studenten en de opleiding een bijdrage leveren aan het (toekomstig) werkveld door middel van kennisdeling en practice-based research. Een nieuwe lichting studenten laat tijdens de expositie talent en expertise zien, horen en voelen.

Het lijkt ons leuk je dan te zien en spreken!
Verwacht spannende presentaties, betrokken en bevlogen studenten!

Namens team Studio Seminar,